Hospitality arrangementen

Of u nu voor de start of een uitgebreid dagprogramma kiest, u beleeft de ZLM Tour vanaf de eerste rij. Om uw arrangement te boeken neemt u contact op met Bobbie Traksel; b.traksel@libemaprofcycling.nl of bel met 06-25037535.

Bij de start

U begint de dag met een ontvangst om vervolgens vanuit de VIP-startzone de ploegenpresentatie bij te wonen.

Inhoud arrangement:
toegang VIP-ontvangst, inclusief hapjes en drankjes en meet & greet met (ex)-profrenners. 

Prijs op aanvraag

Bij de finish

Geniet van de renners tijdens de verschillende lokale doorkomsten vanuit de VIP-locatie waar een gezellige netwerkborrel uw dag compleet maakt. 

Inhoud arrangement:
toegang VIP-ontvangst, inclusief hapjes en drankjes en meet & greet met (ex)-profrenners. 

Vanaf €100,- per persoon (exclusief btw)

Van start tot finish!

Stap met uw relaties in een gastenwagen tijdens de koers. Dichterbij kunt u niet komen! Bij de aankomst is er een gezellige borrel met elkaar. 

Inhoud arrangement:
gastenwagen met chauffeur, toegang VIP-ontvangst bij start en finish, inclusief hapjes en drankjes en meet & greet met (ex)-profrenners. 

Prijs op aanvraag per auto

Word ook partner van de ZLM Tour

Wilt u de ZLM Tour op een unieke manier beleven, boek dan één van onze VIP arrangementen. De ZLM Tour biedt u een uitstekend platform om zakelijke relaties uit te nodigen. Optimale gastvrijheid gecombineerd met spectaculaire topsport in een unieke omgeving. Bij de start en finish van de etappes zijn volop mogelijkheden om te netwerken met uw relaties en voor exposure van uw bedrijf. Wilt u echt dichtbij de koers komen? Stap dan in een gastenwagen. Dichterbij kunt u niet komen! Meer weten? Neem contact op met Bobbie Traksel; b.traksel@libemaprofcycling.nl of bel met 06-25037535.

Highlights vorige editie

Video afspelen