Vrijwilliger ZLM Tour 2024

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden bij een internationaal Top Event? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger voor de ZLM Tour. Ben jij een wielerfanaat in hart en nieren en volg jij alles wat met de wielersport te maken heeft? Ken jij je wielerklassiekers en kun je niet wachten tot bijvoorbeeld de Tour de France begint? Kom dan met ons warmdraaien tijdens de ZLM Tour! Deze tour is dé voorbereidingskoers voor de sprintersploegen richting de Tour de France en wielerliefhebbers kunnen hier een groot aantal internationale toprenners op Nederlandse bodem in actie zien!

Word nu vrijwilliger!
Geef je op als vrijwilliger en beleef dé unieke kans om de sfeer van deze meerdaagse Nederlandse koers niet alleen te proeven, maar hier zelf ook aan te kunnen bijdragen! De ZLM Tour 2024 vindt plaats van 5 t/m 9 juni in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Uitgebreide informatie vind je terug op deze website. Voorkeur gaat ernaar uit dat je 5 dagen als vrijwilliger mee gaat. Het is mogelijk om slechts 1 of enkele dagen mee te gaan, maar personen die 5 dagen beschikbaar zijn krijgen voorrang. Door de grootte van het event, hebben we vrijwilligers nodig in verschillende functies, vooral in de opbouw van start- en finishlocaties en enkele taken op het parcours.

Enthousiast?
Meld je meteen aan als vrijwilliger door het invullen van onderstaand formulier. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met ons op via j.van.wijngaarden@libema.nl t.a.v. Joost.

Aanmelding vrijwilligers ZLM Tour

Vrijwilligers kunnen zich hier aanmelden voor medewerking aan de ZLM Tour 2024.

Voor- en achternaam
Bij voorkeur je mobiele nummer waarop je tijdens het evenement bereikbaar bent.
Dit vragen we zodat we je passende vrijwilligerskleding kunnen geven.
Ben je in het bezit van een autorijbewijs?(Vereist)
Dagen waarop je beschikbaar bent als vrijwilliger(Vereist)
De etappes zijn van 5 t/m 9 juni. De overige dagen worden uitgevraagd als inventarisatie voor andere klusjes in de voorbereiding en afronding.
Zijn er nachten waarop je geen gebruik wilt maken van een hotelkamer?
Bijvoorbeeld omdat je deze nacht liever thuis slaapt, of andere plannen hebt.
Op zondag 7 juli 2024 organiseert Libéma Profcycling de Omloop der Zevenheuvelen in omgeving Nijmegen. Wil je je hiervoor ook aanmelden als vrijwilliger?(Vereist)
Ik geef organisator Libéma Profcycling toestemming om mijn gegevens op te slaan voor contact rondom de ZLM Tour 2024 en toekomstige evenementen van Libéma Profcycling.(Vereist)