ZLM Tour belooft groot wielerfeest te worden

Voor de renners in het profpeloton is de ZLM Tour al jaren dé ideale voorbereidingskoers op de Tour de France, maar ook wielerliefhebbers vinden het schitterend om deze coureurs in actie te zien. Zij zijn van harte welkom om tijdens de ZLM Tour de koers van dichtbij te volgen.

Toeschouwers kunnen elke etappe gratis aanwezig zijn bij de start en finish. Maar ook voor het bedrijfsleven biedt de ZLM Tour een uitstekend platform om zakelijke relaties uit te nodigen. Optimale gastvrijheid gecombineerd met spectaculaire topsport in een unieke omgeving. Bij de start en finish van iedere etappe is volop gelegenheid om te netwerken en uw bedrijf extra in de spotlights te plaatsen. Voor liefhebbers die écht dichtbij de koers willen komen is er de gelegenheid om mee te rijden in één van de gastenwagens in de wedstrijd.

In finishplaats Rijsbergen worden bezoekers op 12 juni getrakteerd op een groot wielerfeest, compleet met muziek, entertainment en aansprekende gasten. Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met Wielerdorp Rijsbergen. Vip arrangementen zijn direct te koop via deze website.

Wilt u meer weten over de hospitality arrangementen van de ZLM Tour? Neem dan contact op met Max Mol m.mol@libema.nl of bel met 06-51130772.